JAK SE VYRÁBÍ CHIAVALON

Nejdůležitějším bodem ve výrobě extra panenského olivového oleje je včasná sklizeň a zpracování plodů ve stejný den, kdy se očešou ze stromů. Tento postup, ne vždy dodržovaný, byl na farmě Chiavalonu zaveden již od samotného počátku výroby.

Olivový mlýn Chiavalon při sklizni

OBJEDNAT CHIAVALON

Mezinárodní ocenění

Chiavalon se může pochlubit celou řadou zlatých medailí z lokálních soutěží jako je Olive Oil Competetion z Vodnjanu, Vinistra v Poreči, Maslina ve Splitu.Je také držitel zlatých medailí a ocenění také z Alma Armonia (Itálie), International Olive Oil Prize (Curych), A.I.P.O. (Riva del Garda), L'Orciolo d'oro (Pesaro), Olive Japan, NYIOOC New York World Olive Oil Competition, Los Angeles Olive Oil Award nebo Biolu v Bari zaměřeného na organické olivové oleje. Renomovaný a vlivný průvodce Der Feinschmeker pravidelně řadí Chiavalon mezi nejlepší producenty extra panenského olivového oleje na německém a rakouském trhu.  

Výhradním dovozcem produktů Chiavalon pro Českou republiku

OLIVUM s.r.o.

Sedmdesátá 7055, 760 01 Zlín

T: +420 771 148 060
E: info@olivum.cz
W: www.olivum.cz